Новини

Резервни части

Резервни части

Направи правилния избор!

 

Оригиналните резервни части и аксесоари на Volvo Penta отговарят на всички изисквания за качество и надеждност, заложени от Volvo Penta, осигурявайки продължителна и безаварийна работа на вашият двигател. Използвайки оригинални резервни части, вие осигурявате най-доброто за вашата инвестиция – перфектния двигател на Volvo Penta.

 

Всяка оригинална част на Volvo Penta е с 12 месечна гаранция. Ако е монтирана от оторизиран сервиз на Volvo Penta, гаранцията е 24 месеца – условие, което няма да получите от никой друг на пазара.

 

Всички резервни части, аксесоари и консумативи са специално проектирани и многократно тествани при условия, многократно превишаващи оптималните. Морските двигатели и трансмисии на Volvo Penta работят при специфичните условия, изискващи висока степен на сигурност и комфорт. Маслата и охлаждащите течности, носещи марката на Volvo Penta са разработени в съответствие с условията на работа на двигателите и трансмисиите на Volvo Penta, и осигуряват максимална защита и работоспособност на вашия двигател.

 

Никога не използвайте не-оригинални резервни части – това може да доведе до рискове за вашата безопасност, лоша работа на двигателя или скъпи ремонти. Чрез използване на оригинални части Volvo Penta може да сте сигурни, че двигателят Ви винаги ще е в перфектно състояние. Моля, свържете се с нас и ние ще Ви отговорим на всички въпроси, касаещи качеството, цената и продуктите на Volvo Penta.

 

Фирма СЕНИ ЕООД поддържа на склад всички основни консумативи за двигателите на Volvo Penta (масла, антифриз, филтри, импелери, протектори, маншони, ремъци).

Чрез нас оригиналните частите на Volvo Penta ще достигнат до вас в изключително кратки срокове.

 

На склад: до 24 часа до която и да е точка на страната

 

С експресна поръчка: до 2-3 работни дни

 

Със стандартна поръчка: 10-12 дни

 

marinepower@senyltd.com

 

ОНЛАЙН МАГАЗИН

 

2Warranty_rectangle