VOLVO PENTA CENTER - СЕНИ ЕООД

НачалоНачалоРазширена продуктова гама морски професионални двигатели

Новини

Разширена продуктова гама морски професионални двигатели

За пръв път Volvo Penta покани световната морска професионална аудитория на живо с онлайн излъчване, за да представи нови продукти. Устойчивост като движещ фактор, представените двигатели са много по-икономични, с нива на вредни емисии надхвърлящи изискванията и по-голяма свързаност с плавателния съд, чрез приложението Easy Connect. Тук ще обобщим какво да очаквате от нашите иновации.

Визията на Volvo Penta e да стане световен лидер в решенията за устойчива енергия. На 18-ти ноември направихме още една крачка към постигането на тази цел – въвеждането на широка гама продукти и услуги, насочени към предоставянето на нови ползи за морския професиоален пазар. Новите продукти бяха представени на клиенти, дилъри, партньори на живо онлайн излъчване.

 

В допълнение към вече съществуващите морски двигатели, Volvo Penta представи най-новите и икономични двигатели. Сред тях е и новия D16 IMO Tier III, както и D8 и D13, които отговарят на изискванията за морски емисии на Европейския съюз от етап V, за вътрешни водни пътища. Това е част от инвестициите на Volvo Penta за значително намаляване на вредните емисии.