Новини

Анализ на масло

Анализ на масло


Искате ли да се погрижите за здравето на вашия двигател? При закупуването на над 20 литра масло или варел, вие получавате възможност за анализ на маслото на вашия двигател. Предимството, което ви се предоставя е напълно безплатно и води до елиминиране на бъдещи непланирани скъпи ремонти на вашия двигател. Анализът е създаден да осигури максимална яснота.

 

Бързо и лесно процесът протича през три етапа:

  1. Вземане на проба. Нашият механик ще вземе малко количество от маслото.

  2. Анализ. Пробата се изпраща в лицензирана лаборатория, находяща се във Великобритания, снабдена със свръхмодерно диагностично оборудване и опитни квалифицирани специалисти.

  3. Диагноза. Резултатът от анализа включва изследване наличието на елементи като вода, гориво, метални частици и др. Информацията се синтезира в специален протокол, който включва процентно съотношение на присъстващите външни агенти. На финала вие ще получите препоръки за действие.     Спестявате време и финанси. Освен че ви помага да планирате поддръжката, анализът на Volvo Penta също осигурява значителни предимства във връзка с ремонтите. Времето, необходимо за ремонт намалява, когато анализът на маслото посочи пътя към причината за проблема.

 

повече информация